skip to main |
skip to sidebar
Budinca de paste cu sunca si branza
Iti trebuie:
- 400 g paste
- 200 g cas
- 250 g sunca
- 4 ciuperci
- 2 linguri unt
- 300 ml smantana dulce
- 3 linguri cu parmezan
- sare
- piper
- cimbru
Pregatesti asa:
- Feliaza ciupercile curatate si trage-le intr-o lingura cu unt impreuna cu sunca slaba taiata fideluta.
- La final, sareaza si pipereaza dupa gust si aromatizeaza cu cimbru uscat.
- Fierbe pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj, scurge-le si da-le printr-un jet de apa rece.
- Cu restul de unt, tapeteaza un vas din ceramica, pune un strat de paste, apoi unul de cas dat pe razatoare si o parte din amestecul de ciuperci si sunca.
- Toarna cateva linguri cu smantana si pipereaza.
- Continua sa alternezi straturile, avand grija ca ultimul sa fie din paste si smantana.
- Presara parmezanul si da la cuptorul incins pentru 15-20 de minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu