Budinca de paste cu sunca si branza

Iti trebuie:

  • 400 g paste
  • 200 g cas
  • 250 g sunca
  • 4 ciuperci
  • 2 linguri unt
  • 300 ml smantana dulce
  • 3 linguri cu parmezan
  • sare
  • piper
  • cimbru
Pregatesti asa:
  1. Feliaza ciupercile curatate si trage-le intr-o lingura cu unt impreuna cu sunca slaba taiata fideluta.
  2. La final, sareaza si pipereaza dupa gust si aromatizeaza cu cimbru uscat.
  3. Fierbe pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj, scurge-le si da-le printr-un jet de apa rece.
  4. Cu restul de unt, tapeteaza un vas din ceramica, pune un strat de paste, apoi unul de cas dat pe razatoare si o parte din amestecul de ciuperci si sunca.
  5. Toarna cateva linguri cu smantana si pipereaza.
  6. Continua sa alternezi straturile, avand grija ca ultimul sa fie din paste si smantana.
  7. Presara parmezanul si da la cuptorul incins pentru 15-20 de minute.
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes