Budinca de pui

Iti trebuie:

  • 500 g carne de pui fiarta
  • 40 g faina
  • 40 g unt
  • 250 ml supa de pui
  • 200 g smantana
  • 3 oua
  • 2 galbenusuri
  • 30 g parmezan
  • 1 ardei gras
  • 25 g margarina
  • 50 g pesmet
  • 100 g cascaval
  • patrunjel
  • nuscoara
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Fierbe pieptul de pui si taie-l in fasii potrivite.
  2. Separat, topeste intr-o craticioara untul.
  3. Presara faina, amestecand energic pana se incorporeaza complet.
  4. Lasa pe foc 2-3 minute, dupa care toarna supa.
  5. Bate cu telul pana se desfac toate cocoloasele.
  6. Mai lasa pe foc 5 minute, incorporeaza parmezanul ras si un praf de sare, piper si nucsoara.
  7. Adauga puiul, ardeiul gras taiat cubulete, verdeata tocata si, treptat, ouale batute bine cu smantana.
  8. Toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet.
  9. Lasa la cuptor 45-50 de minute.
  10. Spre final presara cascavalul ras.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes