Iti trebuie:
- 500 g carne de pui fiarta
- 40 g faina
- 40 g unt
- 250 ml supa de pui
- 200 g smantana
- 3 oua
- 2 galbenusuri
- 30 g parmezan
- 1 ardei gras
- 25 g margarina
- 50 g pesmet
- 100 g cascaval
- patrunjel
- nuscoara
- sare
- piper.
- Fierbe pieptul de pui si taie-l in fasii potrivite.
- Separat, topeste intr-o craticioara untul.
- Presara faina, amestecand energic pana se incorporeaza complet.
- Lasa pe foc 2-3 minute, dupa care toarna supa.
- Bate cu telul pana se desfac toate cocoloasele.
- Mai lasa pe foc 5 minute, incorporeaza parmezanul ras si un praf de sare, piper si nucsoara.
- Adauga puiul, ardeiul gras taiat cubulete, verdeata tocata si, treptat, ouale batute bine cu smantana.
- Toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet.
- Lasa la cuptor 45-50 de minute.
- Spre final presara cascavalul ras.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu