Budinca de taitei cu branza dulce si stafide

Iti trebuie:

  • 400 g taitei de casa
  • 500 g branza de vaci
  • 5 oua
  • 100 g unt
  • 250 g smantana pentru gatit
  • 100 g zahar
  • 1 lingurita scortisoara
  • 100 g stafide
  • un praf de sare
Pregatesti asa:
  1. Intr-o oala mai inalta pui la fiert apa cu o lingurita de sare si o lingurita de ulei.
  2. Cand apa incepe sa fiarba pui taiteii si ii lasi sa fiarba 10 minute.
  3. Dupa ce au fiert, ii treci sub un jet de apa rece si ii lasi la scurs.
  4. Bati smantana, branza de vaci, ouale si untul topit, pana obtii o compozitie moale.
  5. Adaugi zaharul, scortisoara si sarea si continui sa bati compozitia pana se dizolva zaharul.
  6. Adaugi taiteii si stafidele. Pui budinca intr-un vas de yena uns cu unt si il dai la cuptor.
  7. Coci timp de 45-50 de minute, pana cand budinca incepe sa capete o culoare maro deschis.
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes