skip to main |
skip to sidebar
Budinca de taitei cu branza dulce
Iti trebuie:
- 400 g taitei de c asa
- 1/2 lingurita sare
- 400 g branza de vaci
- 100 g smantana pentru gatit
- 60 g stafide
- 150 g zahar tos
- 2 oua
- 2 plicuri zahar vanilat
- coaja de la 1/2 lamaie
Pregatesti asa:
- Puneti taiteii la fiert in apa clocotita cu un praf de sare si o lingura de ulei.
- Dupa ce au fiert, ii treci sub un jet de apa rece si ii pui la strecurat.
- Amesteci branza de vaci cu galbenusurile, zaharul si stafidele.
- Albusurile le bati spuma, pui zaharul vanilat si putin zahar tos.
- Amesteci taiteii cu branza si ii pui intr-o tava unsa cu putin unt sau margarina.
- Deasupra intinzi spuma de albusuri.
- Introduci tava in cuptorul incalzit la foc mic si lasi 15 minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu