skip to main |
skip to sidebar
Budinca de varza acra
Iti trebuie:
- o varza murata
- 500 g carne tocata de porc
- 5 chifle
- 5 oua
- 500 ml lapte
- 100 g branza
- o ceapa
- 200 g crutoane
- sare
- piper
- maghiran
- unt.
Pregatesti asa:
- Se spala varza, se lasa sa se scurga bine si se taie in felii groase.
- Se taie chiflele cubulete.
- Ceapa se curata si se taie solzisori subtiri.
- Se amesteca varza, cu ceapa si cubuletele de paine si se adauga ouale batute, laptele si crutoanele.
- Se amesteca intreaga compozitie si se condimenteaza cu sare si piper.
- Se pun cateva frunze de maghiran.
- Se pune compozitia intr-o tava unsa cu unt si se baga la cuptorul incalzit dinainte.
- Se coace timp de 40 de minute, se aseaza deasupra felii de branza si se pune iar la copt pentru 15 minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu