Iti trebuie:
- 4 dovlecei
- 200 g branza de oaie
- 200 ml smantana
- 2 linguri marar tocat marunt
- 4 oua
- sare
- piper
- 3 - 4 linguri faina
- 1 lingura unt
- ulei pentru prajit
- o lingura mare pesmet
- Se curata dovleceii de coaja, se taie rondele si se sareaza si pipereaza.
- Se sterg cu un servet si se trec prin faina.
- Se prajesc usor in ulei incins, la foc mic, pana se inmoaie bine.
- Separat, se amesteca 150 ml smantana cu branza, cu mararul si cu 3 oua + un albus, batute ca pentru omleta.
- Se aseaza in straturi alternative, pasta si dovleceii, intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet.
- Ultimul strat trebuie sa fie de dovlecel.
- Se bate un galbenus cu un pic de smantana si cascavalul ras si se toarna acest amestec deasupra budincii.
- Se introduce la cuptor si se lasa circa 30 de minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu