skip to main |
skip to sidebar
Budinca din paine si cirese
Iti trebuie:
- 10 felii de franzela
- 225 ml lapte
- 150 g unt
- 6 oua
- 250 g zahar pudra
- 250 g nuci macinate
- 1 lingurita scortisoara
- 500 g cirese fara samburi
Pregatesti asa:
- Puneti la inmuiat painea in lapte.
- Amestecati bine untul cu galbenusurile, zaharul si scortisoara, apoi puneti nuca, painea inmuiata si stoarsa.
- Amestecati pana la omogenizarea compozitiei, apoi adaugati albusurile batute spuma.
- Amestecati prin rasturnare si turnati compozitia intr-un vas termorezistent uns cu unt si tapetat cu faina.
- Deasupra asezati ciresele in strat uniform.
- Coaceti la foc potrivit si taiati budinca in felii dupa ce s-a racit putin.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu