Desert cu budinca si piscoturi

Iti trebuie:

  •   300 g piscoturi
  •   1 plic praf pentru budinca de vanilie
  •   500 ml lapte
  •   3 linguri zahar
  •   100 g stafide
  •   100 g ciocolata de menaj  
  •   300 g capsune
Pregatesti asa:
  1. Cureti stafidele de codite si le speli. Pui intr-o strecuratoare capsunele si le treci repede, prin jet de apa rece. Le cureti de frunzulite si codite si le lasi sa se scurga.
  2. Asezi piscoturile in cupe de compot, rupandu-le in bucati, daca este nevoie. Prepari budinca urmand instructiunile de pe plic si folosind zaharul si laptele, in prealabil fiert si racit, incorporezi stafidele in budinca de vanilie calda.
  3. Torni budinca peste piscoturile repartizate in cupe. Deasupra fiecarei portii, razi mare ciocolata.
  4. Lasi desertul la racit, inainte de a-l servi, il ornezi cu fructe.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes