Frigarui delicioase cu piept de curcan

Iti trebuie:

  • 500 g piept de curcan
  • 500 g muschi de porc
  • 5 ardei grasi rosii
  • 3 ardei grasi galbeni
  • 2 ardei grasi verzi
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • cimbru
  • oregano
  • bete pentru frigarui
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine carnea, se sterge cu un prosop de bucatarie si se taie cubulete.
  2. Se stropesc cu ulei de masline, sare, piper si se lasa la macerat la frigider 40 de minute.
  3. Se curata ardeii , se spala bine si se sterg cu un prosop de bucatarie.
  4. Se taie felii de marimea cubuletelor de carne si se pun in bol impreuna cu acestea.
  5. Se adauga cimbru si oregano macinat si se amesteca bine.
  6. Se infig pe bete.
  7. O parte din frigarui se fac cu porc si celelalte cu pieptul de curcan.
  8. Se incinge gratarul, se unge cu grasime de porc si se asaza frigaruile pe gratar.
  9. Se rumenesc pe toate partile si, dupa ce s-au facut, se servesc cu garnitura de salata verde.
  10. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes