Sufle de cascaval

Iti trebuie:

  • 250 g cascaval ras
  • 150 g faina
  • 100 g unt
  • 300 ml lapte
  • 6 oua
  • sare
  • piper
  • 100 g unt
  • 200 ml smantana
Pregatesti asa:
  1. Se prepara un sos alb din unt, faina si lapte, care se fierbe circa 15 minute, amestecand mereu, pana se ingroasa.
  2. Se adauga cascavalul ras (lasi  2 linguri deoparte) apoi, dupa ce se raceste, se incorporeaza, pe rand, galbenusurile.
  3. Compozitia se potriveste de sare si piper, se adauga albusurile batute spuma tare si se toarna intr-o forma unsa din abundenta cu unt.
  4. Deasupra se presara cu restul de cascaval ras, apoi forma se introduce in cuptorul incins si se coace la foc potrivit, 3/4 ora.
  5. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes