Sufle de branza

Iti trebuie:

  • 700 g branza de vaci
  • 4 oua
  • 3 linguri unt
  • 3 linguri faina
  • 175 ml lapte
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Se sfarama branza de vaci intr-un bol, si daca branza este prea uscata se adauga putina smantana.
  2. Se freaca bine ca sa devina o pasta omogena.
  3. Intr-o craticioara se pune la fiert jumatate din cantitatea de lapte cu untul: cand incepe se fiarba se toarna faina desfacuta in restul de lapte rece.
  4. Se amesteca cu lingura, si cand se desprinde de peretii craticioarei se ia de pe foc.
  5. Se lasa sa se racoreasca, amestecand din cand in cand, apoi se incorporeaza galbenusurile pe rand, branza si sarea.
  6. Se omogenizeaza bine, apoi se adauga albusurile batute spuma tare.
  7. Compozitia se toarna intr-o forma unsa si se introduce la cuptor pentru circa 35 de minute.
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes