Sufle de praz

Iti trebuie:

  • cateva fire de praz
  • sos alb ( realizat din faina, lapte si unt )
  • 4 linguri cascaval ras
  • 3 oua
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Partea alba de la firele de praz se taie in bucatele, se fierbe in apa clocotita cu sare, se scurge si se aseaza in vas de yena uns cu unt.
  2. Deasupra se toarna un sos alb mai legat, amestecat cu cascaval ras, galbenusuri, albusurile batute spuma tare, sare si piper.
  3. Dupa ce se toarna sosul in vas, se presara cu cascaval ras si cu bucatele de unt.
  4. Se coace in cuptorul incins pina ce sufleul se rumeneste deasupra.
  5. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes