skip to main |
skip to sidebar
Pulpe de pui la cuptor
Iti trebuie:
- 4 pulpe de pui
- 4-5 catei de usturoi
- 1 doza de bere (330 ml)
- 1 lingurita rozmarin
- 1 lamaie
- 1 lingurita cu boia iute
- 1 lingurita boia dulce
- 1 varf cutit de cimbru
- 2 linguri ulei de masline
- sare
- piper.
Pregatesti asa:
- Speli pulpele, le tai pe jumatate, apoi le freci bine cu un amestec de condimente (boia iute si dulce, cimbru, piper, sare, rozmarin).
- Torni ulei intr-o tava de cuptor, zeama de lamaie, apoi adaugi cateii de usturoi taiati felii.
- Pui pulpele, presari rozmarin si torni incet printre bucati toata berea.
- Acoperi vasul cu folie de aluminiu si dai la cuptorul incins timp de 1 ora.
- Dupa 3/4 ora, indepartezi folia si mai lasi tava la cuptor la foc mic, timp de 20 de minute, pana scade sosul.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu